Weet je niet meer welke kant je op moet?

Lukt het je niet om de medewerkers binnen jouw organisatie te motiveren? Of weet je zelf even niet welke kant je op moet? Dan kan ik je helpen. Door gericht te vragen en goed te luisteren zorg ik voor een maatwerk oplossing.

Begeleiding voor ondernemers

Ik begeleid niet alleen bedrijven die onder druk staan, maar ook ondernemers die even niet meer weten welke kant ze op moeten. Misschien gaat het ontzettend goed met jouw bedrijf, maar ervaar je zelf niet meer de passie waar mee je ooit begonnen bent? Of leid jij juist met enorm veel energie en daadkracht jouw onderneming, maar wil je personeel daar niet in mee? Ook dan kan ik je op weg helpen. Ik werk niet met een bepaalde strategie of een stappenplan. Mijn manier van werken is authentiek en in ieder bedrijf weer anders. Maatwerk is het toverwoord.  

Het resultaat?
Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee meer inzicht in anderen. Je kunt beter benoemen wat er in je omgaat en kunt daardoor met meer daadkracht jouw onderneming of afdeling leiden. Je krijgt handvatten waarmee je weer verder kunt op je levenspad. Je groeit. Als mens en dus als ondernemer. Niet door een trucje toe te passen, maar door te gaan staan voor wie jij bent, wat je voelt en waar je heen wilt.

contact opnemen