Wat zeggen klanten over mij?

Tom, werkzaam in de infra-branche
"Hoe is het mogelijk, hij komt op een afdeling en binnen de kortste keren heeft hij iedereen om zijn vinger gewonden. Met de nodige humor voert hij zijn opdracht, schijnbaar zonder moeite uit. Dit zou ik ook willen!"

Bart, eigenaar van internetbureau Webvalue
"Bij een coaching traject voor ons team (13 personen) heeft Bernard met zijn persoonlijke en prettige aanpak een bewustzijn gecreërd. Hierdoor behoort overschrijding van 95% van onze projecten tot het verleden. Hij schoof geruisloos in ons team en wist door gesprekken en actie de juiste pijnpunten boven water te halen en op te lossen. Bernard heeft ons zeer goed geholpen en we zijn momenteel nog steeds bezig met verschillende optimalisaties."

Maarten, had behoefte aan bestuurlijke informatie
"Bernard heeft de innerlijke rust en straalt dat ook uit op mijn mensen. Hij blijkt een voortreffelijk luisterend oor te hebben want binnen de kortste keren wist hij het probleem te herkennen. We hebben samen de mogelijke oplossingen grondig besproken. Zijn professionaliteit en openheid gaven mij de rust en het vertrouwen dat ik de afdeling beter door een "externe" kon laten leiden. Na enkele maanden was dat stempel van externe er ook volledig af. Kon ik me met zaken bemoeien die al maanden waren blijven liggen. En zelfs daarmee kon hij mij helpen"

Annet, hoofd ICT bij een scholengemeenschap
'Hoog opgeleide medewerkers hebben de neiging om zich op een eiland te plaatsen. De keuze voor vakjargon is dan ook logisch en verklaarbaar maar moeilijk werkbaar binnen een groep met een gezamenlijk zakelijk doel. Hier weer eenheid en structuur in krijgen was een heuse uitdaging. Onze keuze was een charismatisch leider die de zaken zo helder en eenduidig kon maken dat de neuzen weer één kant op wezen. Een team was geboren!"

Jan-Willem, werkzaam in de Telecom
"Op een afdeling werken en aanwezig zijn is iets heel anders, weten we nu uit ervaring met Bernard. Het lijkt soms wel magie als hij weer eens een voorspelling doet hoe dingen gaan lopen. Maar het feit is dat we zijn aanwezigheid missen. Hij geeft iedereen zoveel positieve energie en eigenwaarde. Daardoor waren we in staat om door de drukste en moeilijkste periode heen te komen. Het waren heerlijke maanden en steeds vaker zeggen we tegen elkaar "hoe zou Bernard dat hebben gedaan?". Zijn magie blijft dus gewoon doorwerken."