Bernard Bierhuizen

"Binnen een organisatie is iedere schakel even belangrijk. Als je mensen in hun kracht zet, komt de massa in beweging en zo kom je verder dan ik in mijn eentje kan bedenken!”

Mensen in hun kracht zetten vind ik het mooiste dat er is. Niet voor niks werk ik al ruim 15 jaar als bedrijfscoach, waarbij de kern van de oplossing bijna altijd in de medewerkers zit.

Op mijn eigen manier pak ik ieder coaching vraagstuk aan: met een open blik, gedreven en vol enthousiasme. Ik heb vertrouwen in mensen en geloof in de kracht van het individu en de massa. Alles zit in de mens, het is de kunst om het maximale "eruit te halen". Of het nu gaat om een internationaal bedrijf of een secretaresse die niet meer lekker op haar plek zit. Want iedere schakel in de keten is even waardevol!

Maatwerk
Ieder bedrijf is anders en vraagt om een unieke aanpak. Ik ben authentiek in mijn aanpak en geloof niet in formats. Ik presteer goed onder druk, een bedrijf dat op de rand van faillissement staat schrikt mij niet af. Met chirurgische precisie kan ik de rotte plekken wegsnijden en het zelf herstellend vermogen van een organisatie aanspreken.

Mijn kracht
Ik heb jarenlang gewerkt in leidinggevende functies in grote bedrijven en heb daarnaast mijn eigen bedrijf als (bedrijfs-)coach opgezet. De combinatie van financiële kennis, kennis van bedrijfsprocessen en de grootste factor: menselijke waarden, maakt dat ik me als een vis in het water voel bij bedrijven die in zwaar weer verkeren. De negatieve sfeer of chaos die er vaak heerst, schrikt mij niet af. Integendeel: een ander zou misschien gek worden, maar ik word er rustig van. Omdat ik het vertrouwen heb dat ik - samen met de medewerkers - de sleutel tot succes weer zal vinden!